Menu

MIT – MacGregor House

  • Share

Project details

CLIENT: Massachusetts Institute of Technology

LOCATION: Cambridge, MA

YEAR COMPLETED: 2017

CONSTRUCTION TYPE: New Construction, Renovation, Addition

SERVICES: General Contracting

PROJECT TYPE: Academic

ARCHITECT: Spencer & Vogt Group

OVERVIEW:
Berkeley Building Company completed this entry canopy/wind-break structure at MIT Building W61-MacGregor House. This structure is designed to protect the building entrance from high winds.

OUR TEAM:
Project Manager – Carolina Messinese
Superintendent – Victor Tibbetts
Assistant Superintendent – Emil Frei-Howe

VIEW IMAGE GALLERY

  • MIT-MacGregor House Wind Break Structure - night view from interior
  • MIT-MacGregor House Wind Break Structure - night view from above
  • MIT-MacGregor House Wind Break Structure - interior view
  • MIT-MacGregor House Wind Break Structure - night view
  • MIT-MacGregor House Wind Break Structure - night view
  • MIT-MacGregor House Wind Break Structure - from side
  • MIT-MacGregor House Wind Break Structure from above
  • MIT-MacGregor House Wind Break Structure - side view
  • MIT MacGregor House - BBC wind break structure project featured image

VIEW SIMILAR PROJECTS

Client

Massachusetts Institute of Technology (MIT)

Recently in Project